Zastave

Oglaševalska zastava je popoln dodatek za prireditev. Zaradi velike oglaševalske površine in majhnih transportnih dimenzij je ta izdelek tudi idealen dodatek za šotore.

Jambor je sestavljen iz aluminijastih cevi, ki so odporne na sunke vetra kot njihovi plastični kolegi. Zastava je narejena iz poliestra in digitalno natisnjena. Sublimacijski tisk barv daje skoraj 100% barvno penetracijo z najvišjo stopnjo nasičenosti. Modela Rider M in Flyer M sta lahko izdelana tudi iz dveh slojev mikrovlaken, ločenih z blokatorjem, ki zavira sijaj grafike na drugo stran. S širokim izborom velikosti in oblik lahko zadovoljimo potrebe zahtevnih kupcev.

Širok nabor dodatkov vam omogoča, da izberete primeren način pritrditve zastave na tla. Podstavki s rotatorji zagotavljajo varnost pri uporabi v vetrovnem vremenu.

ODLIČNO TISKANJE OBLIKOVANJA S POMOČJO
Oglaševalske zastave so vedno natisnjene s tehnologijo sublimacije barv s skoraj 100-odstotno barvno penetracijo in najvišjo stopnjo nasičenosti.
LAHKO ČIŠČENJE
Oznake po meri lahko varno operete pri 30 stopinjah Celzija. Navodila in načela vzdrževanja tkanin so na voljo v razdelku za prenos na dnu mesta.
MALE MERILE PREVOZA
Jambori z zastavami so pakirani v trpežne pokrovčke z zadrgo in prostor za zastavo. Transportna velikost je 129 cm.
ZADNJI IZBOR PODROČIJ
Bogata ponudba podlag za različne razloge. Izberete lahko statične ali vrtljive podlage, ki omogočajo gladko vrtenje zastave v vetru.
DVOSTRANSKI ODTISI
Modela Rider M in Flyer M sta lahko izdelana tudi iz dveh slojev mikrovlaken, ločenih z blokatorjem, ki zavira sijaj grafike na drugo stran.

TEHNIČNE PODROBNOSTI

ZASTAVE
model Rider S Jahač M Jahač L Hussar S Hussar M Letak S Letak M Letak L Letak XL
dimenzije zastave 80 × 160 cm 80 × 250 cm 80 × 350 cm 80 × 183 cm 80 × 275 cm 90 × 135 cm 90 × 235 cm 90 × 330 cm 90 × 430
višina teleskopa 200 cm 310 cm 420 cm 223 cm 335 cm 175 cm 280 cm 390 cm 497 cm
dvostranski odtisi
KOLESAR – RAZPOLOŽLJIVE OBLIKE

Kolesar - razpoložljive oblike

HUSSAR – OBLIKE

Hussar - oblike

LETAK – RAZPOLOŽLJIVE OBLIKE

Letak - razpoložljive oblike