Pop-up šotori

Šotori s pop-up nadstrešnicami so izdelani v treh različicah: Classic, Premium in Octa Pro (šotori z osmerokotnimi profili). Vse strukture imajo vhodni sistem za nastavitev višine. Nadstrešnica in nadstreški so narejeni iz robustne, vodoodporne poliestrske tkanine. Vsi sestavni deli šotora so pakirani v posebne prevleke za lažje skladiščenje in prevoz.
clasic
Pop-up nadstrešnica Mitkotent Classic je kot nalašč za stranke, ki iščejo hitro in varčno strešno kritino. Za razliko od naših tekmecev smo plastične spoje zamenjali z aluminijastimi in tako izboljšali mehansko trdnost okvirja.
mitkotent-premium-4x8-honda
Nadstrešek razreda Premium je popolna enota za najzahtevnejše stranke. Odlikuje ga velika odpornost in širok razpon velikosti. Vsi pritrdilni elementi so iz aluminija. Ojačani profil nog ima premer 40 x 40 mm. Zaradi tega je nadstrešnica še bolj odporna na neugodne vremenske razmere.
 octa_pro_4x6_toyota (4)
Šotor nadstreška Octa Pro je profesionalna serija takojšnjih zaklonišč, najbolj odporna na vremenske razmere. Vsi pritrdilni elementi so iz aluminija. Močan osmerokotni aluminijasti profil nog s premerom 50 mm naredi še tako velike šotore, ki nudijo popolno zaščito pred dežjem in vetrom.

 PRIMERJALNA TABELA

 POP-UP NADSTREŠKI
model Klasična Premium Octa Pro
profil nog 30 × 30 mm 40 × 40 mm premer 50 mm
profil sablja 30 × 15 mm 30 × 15 mm 35 × 15 mm
montaža dodatne opreme Sistem Easy Hold – pritrditev neposredno na okvir Sistem Easy Hold – pritrditev neposredno na okvir Sistem Easy Hold – pritrditev neposredno na okvir
pritrditev na steno pritrdilni elementi na kljuke in zanke zadrga zadrga
pritrditev sten na okvir trakovi s pritrdilnimi sponkami trakovi s plastičnimi ušesci trakovi s plastičnimi ušesci
garancija 3 leta 5 let 5 let